Online lezingen Paleobiologische Kring

Door het uitvallen van veel activiteiten de afgelopen maanden heeft het bestuur van de Paleobiologische Kring gepuzzeld over wat wel georganiseerd kan worden. Digitaal is een creatieve oplossing gevonden door een aantal online lezingen aan te bieden, namelijk de ‘Autumn Paleo Lecture Series’.

http://www.paleobiologischekring.org/homepage/?p=2156.

Deze korte serie bestaat uit drie lezingenavonden die twee-wekelijks plaatsvinden om 20.00 uur, namelijk op woensdag 18 november, 2 december en 16 december. De eerste twee avonden (met lezingen in het Nederlands) staan open voor zowel leden als niet-leden, waarna de serie afgesloten wordt met een Engelstalige lezing van gerenommeerd Brits paleontoloog prof. Phil Manning op woensdag 16 december. Deze laatste lezing is alleen beschikbaar voor leden van de Paleobiologische Kring. Voor slechts 12,50 euro per jaar wordt u al lid van de Paleobiologische Kring en hiermee kunt u de lezing van 16 december bijwonen en elke andere avondlezing die we in 2021 zullen organiseren.

Wilt u ook aanwezig zijn bij een van de lezing(en)? Meldt u zich dan aan via onderstaand(e) inschrijfformulier(en), dit is verplicht. De lezingen zijn verder gratis toegankelijk en zullen plaatsvinden via het online meeting platform Zoom.

Inschrijving 18 november: https://forms.gle/j4VHmSvZ2ow1Cb7n6

Inschrijving 2 december: https://forms.gle/UqFSTubofH3WtTDR9

Inschrijving 16 december (alleen voor leden): https://forms.gle/XGRW1psym6qvdNba9 

Mocht u nog vragen hebben, kunt u hen altijd bereiken via pbkring@gmail.com. Hopelijk tot ziens bij de lezingenserie!