WPZ 1982-2017

In 2017 bestond de WPZ 35 jaar en dit werd gevierd met een speciaal programma.

Op deze pagina vind je alle informatie over de speciale activiteiten en acties die hebben plaatsgevonden.

In het kader van dit 7e lustrum presenteerden wij:

WPZ University

Onder de titel WPZ University, boden wij onze leden (jong en oud) een programma aan van zes opeenvolgende bijeenkomsten die je als werkcollege kon volgen!
Wij gingen tijdens deze bijeenkomsten heel praktisch aan de slag met alle aspecten van het fossielen verzamelen, van zoeken tot publiceren en reconstrueren. Wij namen onze studenten mee naar mooie musea en bijzondere collecties in Nederland, en ook naar diverse werkplekken om zelf aan de slag te gaan. De lessen waren toegankelijk voor leden van alle leeftijden.

De studenten ontvingen superdeluxe lesmaterialen en na afloop een certificaat van deelname.  Bij het eerste werkcollege ontvingen de studenten een werkmap en de lesmaterialen behorend bij deze eerste dag. Elk volgend werkcollege werd de map aangevuld. Zo ontstond een schitterend naslagwerk!

YouTube

Van alle activiteiten is natuurlijk beeldmateriaal beschikbaar. Door onze hoofdredacteur Nike Liscaljet opnieuw geëdit. In het kader van het komende 40 jarig lustrum gaan de filmpjes elke zondag 17:00 uur in première.

Mocht U de aankondigingen gemist hebben, dan kunt U ze hier vinden:

Het Youtube kanaal van de WPZ

 

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6