Cranium

Cranium is het tijdschrift van de Werkgroep Pleistocene Zoogdieren (WPZ). Het verschijnt twee keer per jaar en heeft ten doel om zowel de beginnende als de doorgewinterde (amateur) paleontoloog aan te spreken en te informeren. De inhoud varieert van wetenschappelijke artikelen en achtergrondinformatie, tot vondstmeldingen, boek- en museumrecensies, en verenigingsnieuws.

De streefdata voor publicatie zijn in mei en november elk jaar. Elders op de website vind je een compleet overzicht inclusief inhoudsopgaven van alle jaargangen.

Bijdrage

Mocht je interesse hebben in het leveren van een bijdrage, ook als onervaren schrijver, schroom dan niet om contact op te nemen met de redactie. De deadline voor het aanleveren van kopie van de voorjaarseditie is 15 februari; voor de najaarseditie is dat 15 augustus. De auteursrichtlijnen kunnen helderheid bieden bij een eerste idee of opzet.

Abonnement

Een lidmaatschap bij de WPZ of een los abonnement op Cranium kost slechts € 30 per jaar, dus twijfel niet langer en schrijf je hier in.

Advertentie

Serieuze adverteerders met een voor Cranium toepasselijke boodschap, aansluitend op de doelstellingen van de WPZ, worden verzocht contact op te nemen met de redactie.

craniums