WPZ Bijeenkomst 19 september afgelast

De (hete) zomer is bijna voorbij. Maar Covid-19 is nog niet weg. De besmettingen nemen ook in ons land zorgelijk toe. Dat heeft het bestuur doen besluiten om de bijeenkomst die gepland stond voor zaterdag 19 september 2020 te laten vervallen. Het is niet verantwoord, ook met het in acht nemen van de maatregelen van de Overheid en het RIVM, zoals de anderhalve meter afstand, met velen bijeen te komen. Daarnaast is de ruimte die we gereserveerd hadden in Historyland te Hellevoetsluis nu zo Covid-19 proof ingericht dat er niet meer dan 25 personen ondergebracht kunnen. Wij vinden dat erg jammer, maar hier geldt dat de gezondheid boven alles gaat.

Het bestuur houdt de ontwikkelingen goed in de gaten en hopen dat de laatste bijeenkomst van dit jaar wel doorgang kan vinden. Maar dat is nog even afwachten. Wij houden U door middel van onze website, de social media en onze Nieuwsbrief op de hoogte.

Het bestuur hoopt dat U allen in goede gezondheid verkeert en dat we elkaar spoedig weer kunnen treffen in verenigingsverband, want die WPZ-bijeenkomsten zijn een sterk punt van onze vereniging: uitwisselen en delen van nieuws, van vondsten en het bespreken van allerlei zaken de zoogdierpaleontologie betreffende. Het bestuur doet haar best om zoveel mogelijk zaken onder Uw aandacht te brengen door middel van de communicatiemiddelen die ons ten dienste staan.

Met hartelijke groeten,

Het Bestuur