WPZ Jubileumexcursie in 2012

Ontdek Pleistoceen Zuid-Engeland met de WPZ!

Hemelvaartweekend
16-20 mei 2012

De WPZ neemt u graag mee op 5-daagse busreis (vertrek woensdagavond) naar Pleistoceen Zuid-Engeland met op het programma prachtige vindplaatsen en collecties en een rondleiding achter de schermen bij het Natural History Museum in Londen.

Dit keer verzorgt de excursiecommissie niet alleen het programma, maar ook de busreis vanuit Nederland, overnachtingen en maaltijden. Dit brengt wel hogere deelnamekosten met zich mee, maar je krijgt er ook meer voor terug. Deelnamekosten worden voorlopig geschat op €400,- p.p., maar zijn onder meer afhankelijk van het aantal deelnemers. Dus toon je interesse om mee te gaan, reserveer alvast een plekje in de bus en neem je vriend(in), broer/zus, vader/moeder of geliefde mee! (in overleg en bij voldoende plek)

Wil je je vooraanmelden en aanvullende informatie per e-mail ontvangen? Schrijf dan naar excursie@pleistocenemammals.com.. Definitief aan- en afmelden (betalen = bevestigen), kan nog tot 15 maart 2012, maar wees er op tijd bij voor de bus vol zit! Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.