Paleotime-NL Outreach Poster Award

Bij deze willen we jullie graag op de hoogte stellen van de Paleotime-NL Outreach Poster Award van de Paleobiologische Kring in samenwerking met het Oertijdmuseum in Boxtel. Bij de Outreach Poster Award kunnen bachelor, master en PhD-studenten in de natuurwetenschappen of citizen-scientists in de geologie of paleontologie een juryprijs winnen van tot wel €250,- voor het presenteren van hun onderzoek. De wedstrijd is bedoeld voor paleontologisch en geologisch onderzoek in de breedste zin van het woord, niet beperkt tot locatie (overal ter wereld) en tijd (Precambrium tot Holoceen).

De twee belangrijkste doelen hierbij zijn dat enerzijds het grote publiek geënthousiasmeerd wordt voor paleontologisch en geologisch onderzoek. Waarnaast anderzijds jonge studenten, wetenschappers of citizen-scientists ervaring kunnen doen met public outreach. Naast de door het Oertijdmuseum beschikbaar gestelde hoofdprijs van €250,- is er ook een bedrag van €100,- en €50,- beschikbaar gesteld voor de respectievelijke 2e en 3e prijs. Het Oertijdmuseum in Boxtel stelt de winnaars tevens de mogelijkheid om de winnende posters tentoon te laten stellen in het Oertijdmuseum in Boxtel. De winnaar van de hoofdprijs mag ten slotte ook een lezing komen geven op Paleotime-NL van volgend jaar.

Aanmelden voor de Outreach Poster award kan tot uiterlijk 23 februari, waarvoor het formulier te vinden is op onderstaande website. De Outreach Poster Award zal worden gehouden op Paleotime-NL in Harderwijk op 14 maart 2020, waar ter plaatse de gemaakte poster gepresenteerd zal worden.De WPZ is eveneens vertegenwoordigd op deze beurs dus blokkeer deze datum ook in uw agenda! Voor meer informatie over praktische zaken en de richtlijnen van de poster zie: http://www.paleobiologischekring.org/homepage/?p=1497